Engagera dig!

Vill du vara med och ge stöd till individer som blivit utsatta?
Har du tankar om hur samhället kan bli bättre på att jobba mot sexuellt våld?

Oavsett om du vill jobba med stöd eller med opinionsbildning så behövs du i kampen för att krossa det sexuella våldet.Vi söker ständigt efter fler volontärer som vill bemanna vår stödmejl, stödchatt, bli mentor eller vara med i vår aktivistgrupp.

Är du intresserad eller har fler idéer på vad vi kan driva för verksamhet? Kontakta oss genom att mejla till hej@foreningentillsammans.se

Har du inte möjlighet att ge av din tid? I så fall är en gåva till vår verksamhet alltid välkommet!

Föreningen Tillsammans drivs till största del av bidrag och gåvor. Vi är därför till stor del beroende av dig. Vill du skänka en slant kan du sätta in pengar på vårt BankGiro 552-1828 eller Swish 123 468 77 29.

Är du representant för ett företag? Mejla oss så får du förslag på hur du och ditt företag kan stötta oss och vara med oss i kampen.

Tillsammans skapar vi förändring!

extra_2